Afspraak afzeggen of wijzigen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je verhinderd bent voor een afspraak. Als je niet kunt komen, zeg dan op tijd je afspraak af. Wij vragen je om je afspraak dan minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen of te wijzigen. Het maken, afzeggen of wijzigen van een afspraak kan telefonisch, of bij ons aan de balie. Je kan hiervoor contact opnemen met onze assistente via 020 22 68 360. Afspraken afzeggen kan ook per e-mail: afspraak@mijnvroedvrouw.nl. Dit kan ook in het weekend. Vergeet in de mail niet je naam, geboortedatum en de dag en tijdstip van de afspraak te vermelden. Het is via een mail niet mogelijk om een afspraak te wijzigen.

Indien je verhinderd bent voor het uitgebreide echo-onderzoek (13 weken echo of 20 weken echo) kan je dit tot 24 uur van tevoren melden zonder dat hier kosten aan verbonden zijn.
Wanneer de afspraak voor de 13 weken echo - en/ of 20 weken echo niet tijdig worden afgezegd of niet wordt nagekomen, brengen wij een wegblijftarief in rekening. De kosten hiervoor bedragen €50,00. Het wegblijftarief wordt niet vergoed door je verzekeraar en dien je zelf te voldoen aan Mijnvroedvrouw.

Het is ook mogelijk dat wij door bepaalde omstandigheden genoodzaakt zijn de afspraak met je af te zeggen. Wij bieden je dan een alternatief. In het geval van echo- afspraken kan dit een echo op een andere dag en tijdstip zijn bij Mijnvroedvrouw óf een afspraak bij een extern echocentrum.