Bereikbaarheid

De praktijk is gevestigd op de Burgemeester Röellstraat 15, 1064 BJ in Amsterdam. Op maandagochtend houden wij ook spreekuur in Medisch Centrum Pieter Caland aan de Pieter Calandlaan 339. Je kunt beide locaties makkelijk bereiken met fiets, openbaar vervoer en auto.

Openbaar vervoer

Burgemeester Röellstraat 15: Vanaf de metro- en tramhalte ‘ Jan van Galenstraat’ is het ongeveer 2 minuten lopen naar de praktijk. Metro 50, tram 13 en bus 64 stoppen op deze halte. Tram 7 stopt op halte ‘ Burgemeester de Vluchtlaan’. Vanaf die halte is het ongeveer 10 minuten lopen naar de praktijk.

Pieter Calandlaan 339: Vanaf de tramhalte 'Louis Davidsstraat' is het ongeveer 2 minuten lopen naar Gezondheidscentrum Pieter Caland. Tram 1 stopt op deze halte. Vanaf de halte 'Meer en Vaart' is het ongeveer 5 minuten lopen. Tram 17 en de bussen 61, 63 en 69 stoppen op deze halte.

Met de auto

Voor de praktijk en in de buurt kun je gratis parkeren. Deze parkeerplekken maken deel uit van een blauwe parkeerzone. Je kan hier met een parkeerschijf maximaal 2 uur parkeren.